Костадин Костадинов:  Основното, което ние ще обясним на българските граждани е, че от тях зависи всичко

Предаване: Панорама, 29.07.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

От цялата неразбория трябва да спечели българския народ. Истина е, че хората, които представляват тези партии, по-голямата част от тях особено, когато застанат в такъв тип студиа, започват да се държат така, все едно са се родили вчера. Това каза Костадин Костадинов председател на "Възраждане" в предаването "Панорама".


"Това което очакваме от предизборната кампания е да успеем да обясним на българските граждани, че ние отиваме на референдум за бъдещето на България. Основното, което ние ще обясним на българските граждани е, че от тях зависи всичко", допълни Костадинов.

"Работата на политическите водачи е да дават посока, и да показват решение на проблемите, които са важни за обществото", добави Костадинов.

Той смята, че пътят на България през последните 30 години е надолу. "Българската икономика представлява суровинен придатък", поясни Костадин Костадинов.

"Тази сегашна форма на държавност зависима отвън, корумпирана от чужди държави, на първо място от САЩ, фалира, тя умря", каза още лидерът на "Възраждане".


Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад